ALLA HJÄRTANS DAG 14 februari

 
ANTIPASTI/MEZE
 
Zuppa di aragosta 98:-
En len och krämig hummersoppa, toppad med hummerkött, serveras med foccacia
 
Proscciutto di Parma 98:-
Grillat foccacia toppad med den exklusiva Prosciutto från Parma, naturlagrad i 24 mån, confiterad körsbärstomat och jungfruolivolja
 
Mozzarella di bufala DOP 86:-
Handgjord Buffelmozzarella, färsk tomat, balsamvinäger, toppad med jungfruolivolja och basilika.
 
Grillad halloumi 79:-
Foccacia, grillad halloumi, toppad med Acacia honung
 
PRIMI/PASTA
 
Ravioli169:-
Färsk ravioli fylld med karljohansvamp, och parmesan serveras med svart tryffelkräm
 
Pappardelle al ragu di vitello 169:-
Färsk pappardelle som tillagas med oxfiléoch kalvragu smaksatt med vitlök, tryffel och parmesan
 
VARMRÄTTER
 
Halibut 258:-
Smör och örtbakad Hälleflundra vilande på Caponata Siciliana, toppad med pepparrot/ vitvinssås, potatisgratäng
 
Scalopinne al limone 238:-
Kalvytterfilé som är brässerad i kalv-velouté smaksatt med citronzest. Serveras med vitlökssauterad svamp och potatisgratäng
 
Modo Mio 295:-
Förstklassiga oxfilémedaljonger, mustig Barollorödvinssås, toppad med svart tryffel, velutatta, serveras med potatisgratäng
 
Risotto 225:-
Med skogssvamp och hyvlad svart tryffel
 
DOLCI/EFTERRÄTTER
 
Tiramisú 88:-
Klassisk dessert från Italien. Den görs traditionellt på savoiardi, espresso, ägg, kakao, mascarpone och Marsalavin
 
Musiko 88:-
Mousse av tre lager choklad- 30 och 70% glaserad med mörk choklad, smaksatt
 
ALLA HJÄRTANS ERBJUDANDE
Mousserande vin
Förrätt
Zuppa di Aragosta
Varmrätt
Modo Mio eller Halibut
Dessert
Musiko
Pris 475:-