MenynUpptäck vår meny

Antipasti / Förrätter

Cestino
Marinerade oliver, aioli och vitlöksbröd 69:-
Tzatziki med vitlöksbröd
82:-
Caprese
Krämig buffelmozzarella, solkyssta körsbärstomater, basilika och krutonger 119:-
Proscciutto di Parma
Grillad italiensk lantbröd med exklusiv Prosciutto från Parma, naturlagrad i 24 mån, balsamvinägercrème och sockerstekta tomater 119:-
Zuppa di Aragosta
En len och krämig hummersoppa, toppad med hummerkött, serveras med lantbröd 129:-
Choriátiki
Grekisk bondsallad med fetaost, grillat lantbröd och jungfruolivolja 78:-
Midia
Vitvinsdoftande blåmusslor, vitlök, jungfruolivolja, persilja, serveras med grillat lantbröd 92:-
Gamberoni alla griglia
Doften och smaken från sicilianska kusten. Stekta röda stora räkor från Medelhavet (grönt ljus från WWF), jungfruolja, citron och chili 138:-
Grekisk meze-tallrik för minst 2 pers
Vitlöksbröd, tzatziki, getost, marinerade oliver, grillad squash, fetaostsallad 119:-/pp
Affettati misti för minst 2 pers
Här har vi valt att servera förstklassiga italienska charkuterier och ostar med passande tillbehör 149:-/pp

Primi / Pasta

Vegetarisk Ravioli
Färsk hemlagad ravioli fylld med karljohan- svamp, och parmesan serveras med svart tryffelkräm 169:-
Vegetarisk Caramello
Färsk pasta av durum, fylld med porcinisvamp, och örtig tomatsås. Serveras med vitlöksbröd 179:-
Pasta frutti di mare
Färsk pasta med en mustig tomatsås, grillad stor räka, blåmusslor, calamares, räkor och vitt vin. Serveras med vitlöksbröd 199:-
Tagliatelle Piemontese
Färsk tagliatelle med strimlad oxfilé, kalvfilé, porcinisvamp och långkokt tryffelsås 199:-

Pizza

Serveras fredagar och lördagar
Alla våra pizzor serveras med napolitansk mix, toppad med hemlagad San Marzano-tomatsås och mozzarella
1. Prosciutto
Enkelt är bäst. Pizza toppad med Parmaskinka naturlagrad i 24 mån, napolitansallad, buffelmozzarella 159:-
2. Margherita
Pizza toppad med tomatsås, buffelmozzarella och napolitansallad 139:-
3. Pizza filetto di manzo
Toppad med marinerad oxfilé, grönsaker så som paprika, svamp, gorgonzola och rucola 169:-
4. Il contadino
Här har vi en vegetarisk pizza som toppas med grillade grönsaker som aubergine, paprika, zucchini, blandad svamp samt grana padano och napolitansallad 149:-
5. Salami
Tryffel, Milano, Venticcia, Finoccione, Grana Padano och napolitansallad 159:-

Secondi / Varmrätter

Vegetarisk-Papoutsaki
Fetaostgratinerade grönsaksfyllda auberginer, grillad getost, tzatziki, oliver, friterad klyftpotatis 208:-
Halibut
Smör- och örtbakad Hälleflundra vilande på Caponata Siciliana, toppad med pepparrot/ vitvinssås, serveras med potatisgratäng 278:-
Cioppino
Mustig fisk- och skaldjursgryta som tillagas i härlig tomatsås, med Hälleflundra, musslor, calamares, stor rödräka268:-
Scaloppine al limone
Kalvytterfilé som är brässerad i kalv-velouté smaksatt med citronzest. Serveras med vitlökssauterad svamp och klyftpotatis 258:-
Souvláki
Vin- och örtmarinerat grillspett på fläskfilé och grönsaker. Serveras med tzatziki, och friterad klyftpotatis 248:-
Pepparstek Thessaloniki
Tornedous på förstklassig oxfilé med en krämig pepparsås, en pikant diablodipp och potatisgratäng 295:-
Pollo
Örtmarinerad och grillad Majskyckling, serveras med klyftpotatis och en örtig tomatsås 238:-
Filetto Modo Mio
Tornedous på förstklassig oxfilé, en krämig portvinssås och bakad sparris, marinerade champinjoner, potatisgratäng 325:-
Arnáki
Örtmarinerade och grillade lamminnerfiléer, caponata, rödvinsås och potatisgratäng 278:-
Grillmix surf ’n’ turf, minst 2 pers
Variation av grillat. Oxfilé, lamminnerfilé, souvlaki, majskyckling, rödvinssås, grillad squash och ugnsbakad klyftpotatis 325:- pp
Cervo
Kronhjortsfilé som serveras med rödvinssås toppad med confiterad körsbär, caponata och potatisgratäng 325:-
Grekisk Meze, måste förbeställas, minst 8 pers
Tzatziki, mixoliver, fetaost, frästa räkor i vitt vin och olivolja, tomatsallad, grillad halloumi, friterad squash, vitlöksbröd. Biffteki, souvlaki, stifado, grillad majskyckling i tomatsås, grekisk klyftpotatis 345:- pp

Dolci / Efterrätter

Tiramisú
Klassisk dessert från Italien. Den görs traditionellt på savoiardi, espresso, ägg, kakao, mascarpone och Marsalavin 88:-
Pannacotta
Jordgubbspannacotta, med jordbuggsbasilikasås 74:-
Musico
Tre lager choklad (30% och 70%) En harmoni av tre lager choklad mouse 92:-
Fresa
Jordgubbsbakelse, toppad med confiterad körsbär, serveras med rom och jordgubbcoulis 88:-
I Gelati
Äkta italiensk glass. Choklad och vanilj. Serveras med skogsbärskompott. Toppad med biscottiflarn 78:-
Cioccolatino
Husets hemgjorda chokladtryffel med Veccia Romana 30:-/st
Sgroppino
Citronsorbet rörd med prosecco 88:-
Formaggi misti
Fyra italienska ostar på fat, med frukt och honung 145:-
Rekomenderas
Grappa 4 cl, Chokladtryffel, Espresso 175:-