GREKISK VINPROVARAFTON

 

Fredagen den 5e april kl 18.30
Inklusive 3-rättersmiddag

MENY

Förrätt
Tonos, tunna skivor av tonfisk med tryffel- och citronkräm, mixsallad och krutonger
Vin
Boutari Moschofilero, Moschofilero-druvan, Peloponnesos

Varmrätt
Örtmarinerad lammentrecôte med rödvinsås smaksatt med mynta och rosmarin.
Serveras med tourloú (aubergin, paprika, squash, morötter mm) och potatiskaka
Viner
Areti Röd, Agiorgitiko-druvan, Biblia Chora, Kavala
Boutari Cabernet Sauvignon, Peloponnesos
PEZOULES, Merlot-Xinomavro, Makedonien

Dessert
Musiki Vangelis (mousse av tre lager choklad- 30 och 70%) med hallonsås smaksatt med dessertvinet Samos
Vin
Samos Vin Doux, Muskat-druvan, Samos

Kvällens värd vår gode vän vinkännaren Per Nilsson

Välkomna till en härlig smakupplevelse

Pris 795:-